Νίκος Μουτσίνας: Είπε όλα όσα κανένας δεν τόλμησε να πει για Κιβωτό του κόσμου, Κολωνό και Πισπιρίγκου

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, τα είπε έξω από τα δόντια για τις συνεχείς καταγγελίες στα κανάλια για Κιβωτό του Κόσμου, Κολωνό και Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι σοκαριστικές καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας δεν έχουν τέλος. Λίγο καιρό πριν προηγήθηκε η υπόθεση του Κολωνού και αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς δεν άντεξε υπό το βάρος όλων των αποκαλύψεων και τοποθετήθηκε, την Τρίτη Νοεμβρίου, από τον “αέρα” της εκπομπής του. Όπως είπε, δεν είναι δουλειά των ανθρώπων της τηλεόρασης να αναλύουν τα περιστατικά, αλλά αντ’ αυτού να απευθυνθούν στην Εισαγγελία, αν γνωρίζουν κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τί είπε ο Νίκος Μουτσινάς για Κιβωτό, Πισπιρίγκου και Κολωνό

“Τι γίνεται ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε; Εγώ λίγο που παρακολουθώ, γιατί δεν θέλω κιόλας, τώρα μόνο λίγο που είναι η αρχή, να πέσουμε και στα ναρκωτικά, να είμαστε χαρούμενοι. Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο, το μόνο που παίρνουν είναι να μας κάνουν να φαινόμαστε μουδιασμένοι, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται” είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”.

“Δικάζουνε οι εκπομπές ενώ δεν θα έπρεπε”, λέει ο Νίκος Μουτσινάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Η υπόθεση με την Πάτρα και την Πισπιρίγκου είναι σαν να είναι πριν 5 χρόνια, το κοριτσάκι αυτό με την ανήλικη, είναι πριν δύο χρόνια, εν τω μεταξύ είναι προχθές οριακά. Έρχεται τώρα αυτό με την Κιβωτό, δεν έχουν πιάσει κανέναν, αλλάζουν απλά οι διευθύνσεις και τώρα πάλι η τηλεόραση είναι δικαστική υπόθεση, δικάζουνε, βγαίνουν, μιλάνε. Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις. Άποψή μου”.

“Γίνεται σαν event πια, χάνει την ουσία τους, ας σταματήσει αυτό που βγαίνετε και μιλάτε σε εκπομπές, μιλήστε στον Εισαγγελέα για να τελειώνουμε. Ούτε εμείς θα θέλαμε να είμαστε εδώ, δεν υπάρχει διάθεση, απλά επειδή είναι εργασία, προχωράμε κανονικά” σημείωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Καλά τα λέει ο Μουτσινάς όμως είναι υποθέσεις που έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις γι΄αυτό ολοένα και περισσότερο ασχολούνται μαζί τους οι εκπομπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ